torsdag den 24. oktober 2013

Giveaway 2 vinder!!

Hej mennesker :)
Nu har vi endelig fået trukket en vinder af blyanterne. Den er trukket ved hjælp af Random.org.

Og vinderen blev...

Emillia

Tillykke :)
Jeg sender dig en mail :)

-Mette

mandag den 21. oktober 2013

Adventspakkeleg :)

Det kan måske virke lidt tidligt at begynde at tænke på jul men egentligt er der kun lidt over en måned til vi træder ind i december :)

Hvis du derfor også lyst til at være med i årets pakkeleg, som er startet af Julie med bloggen Monster-mor, så er det nu du skal slå til.

Reglerne er ganske simple:
Køb eller lav 4 gaver og find 4 bloggere at bytte med, på den måde kan du hver søndag i advent åbne en gave fra en anden medblogger. Du bestemmer selvfølgelig helt selv i hvilken rækkefølge, du åbner gaverne i.

Lav dernæst et blogindlæg, brug gerne Julies, Helenas eller mit billede af julepindsvinet, også ude i din sidebar, med link til dem som du bytter med, så andre kan se, hvem der deltager i legen og på den måde også have mulighed for, at finde en at bytte med.

Det er selvfølgelig tilladt at deltage i flere runder, altså bytte med flere end 4 bloggere, så skal du selvfølgelig bare huske, at du også selv skal levere x-antal gaver.

Hvis du er på Instagram, kan du tagge ovenstående billede eller Julies billede fra hendes blog med #adventspakkeleg, så kan du måske også finde nogle at bytte med på den måde, hvis de har en blog.

-Mette

Nå... Ska' vi byt'?

onsdag den 9. oktober 2013

Movellas ^ ^

Hejhej :)


Nu har vi blogget i noget tid, så vi er blevet enige om at vi syntes, at I skal vide lidt om, hvad vi går og laver i fritiden.
Bortset fra at blogge bruger vi, Mette og jeg, en del tid på hjemmesiden Movellas. Personligt syntes jeg, Helene, at hjemmesiden er rigtig god at have ved hånden, da den virkelig bare er lige noget for mig :)
På Movellas kan du læse, skrive og blive 'berømt' på dine såkaldte movellaer, som du skriver. Mange skriver FanFictions, som er en historie, hvor man skriver om nogle man er fan af ...
Anyways, hvis I vil tjekke Movellas ud, kan I gøre det her :)
I må også meget gerne tjekke vores profiler ud:
Mig, Helene aka Flødebollefluen her og Mette aka Candy!!! her :)

-Helene

Uh, og nu hvor det snart er efterårsferie, er der så nogen der glæder sig? Og hvad skal I?

<( •)
  (__)/
 _/  \_
                                                                                                 

tirsdag den 1. oktober 2013

Giveaway vinder!


Ja så har vi endelig fået trukket en vinder til vores giveaway om et gavekort til nicewall.dk. Vi har trukket en vinder ved hjælp af random.org og den heldige vinder blev...

                              Trine.

Tillykke! Vi sender dig en mail :)
- Mette og Helene :)