onsdag den 30. april 2014

Eksamen + giveaway! :)

Heeej :)
Nu nærmer min eksamen sig med hastige skridt, faktisk har vi de skriftlige eksamener i næste uge, så jeg har meget travlt. Det er også derfor at det ikke er blevet til så meget blogging her på det sidste men det vil der blive lavet om på i løbet af den næste månedes tid, når vores eksamener er afsluttet.
Men nu har jeg en god nyhed til jer! Søde Anette fra smykkenette har nemlig været så rar at sponsorere denne smukke sommerfugle halskæde til en heldig vinder :)

Halskæden har en længde på 70 cm, og sommerfuglen måler 5 cm x 6 cm.
Den har en værdi på 69,-

For at deltage skal du:
Tilmelde dig smykkenettes nyhedsbrev her (ude i siden :))
Lægge en kommentar med fuldt navn og email så jeg kan kontakte vinderen.

For et ekstra lod:
Del på facebook
Del på twitter

Altså kan du i alt have tre lodder.

Jeg finder en vinder af halskæden 14 maj, når jeg er kommet hjem fra kommende elevdag på min efterskole, YAY!

-Mette
_________________________________________________________________________________
Når vinderen er trukket tjekkes tilmeldelsen af nyhedsbrevet. Hvis dette krav IKKE er opfyldt vil der blive trukket en ny vinder.

tirsdag den 29. april 2014

Jeg er begyndt...

... på noget der hedder quilling. Eller jeg har sådan set været i gang i et stykke tid men nu har jeg katet mig ud i et større projekt. Jeg er nemlig gået i gang med en gave til mit kor, hvor jeg quiller små korsangere og et flygel. Der vil komme et billede senere.

Men quilling går egentligt ud på at man med et quillingtool ruller små strimler af papir sammen for derefter af forme rullerne til diverse ting. Hvis man er begynder er der en masse rigtigt gode videoer på Youtube som kan være en stor hjælp til at få startet.

Og så vil jeg sige at jeg snart har eksamen, så det er derfor der kan gå lidt til mellem blogindlægende da jeg skal fokusere meget på min engelsk og fysik eksamen. Håber at i forstår :)

Og hav en fortsat god dag :)

-Mette